Boka

Boka din vägledning med Minervas vägledare

 

MARLI MONTAN - Human design coach
Tjänst - Human Design & Relationer

Längtar du efter att få större förståelse kring vem du är, varför du agerar som du gör i vissa situationer, var du är som mest sårbar och var du finner din naturliga styrka?
Då kan din Human Design karta dela med sig av värdefull information. Human Design är ett verktyg för självkännedom och beslutsfattande och det beskriver på djupet vem du är baserat på ditt autentiska jag. Det är en kombination av astrologi, I-ching, Kabbalah, chakra center och kvantfysik.

Kopplat till relationer kan 60 minuter med mig göra stor skillnad! Allt grundar sig egentligen i relationer, både den du har med dig själv och i förlängningen hur du möter andra.
Jag kommer att ge dig konkreta svar gällande det du känner att du behöver klarhet kring. Jag kommer att guida dig tillbaka din egen inre styrka och tillit för att du ska kunna se på dig själv i ett nytt ljus och gå framåt med ökad förståelse både för dig själv och andra.

Samtalet sker via Zoom och efteråt får du en pdf med den information som vi har gått igenom.

OBS! Vid bokning behöver jag att du skriver in din födelsedag (år, månad, dag), vilken tid du är född och i vilken stad.
Jag ser fram emot att dela din design med dig!

Marli

Boka Marli här

Hör intervju med Marli här

  

MALIN - esoterisk Astrolog, mentor och Holistisk Lifecoach

Jag är utbildad esoterisk Astrolog, mentor och Holistisk Lifecoach och jag brinner för att visa dig din fulla potential med hjälp av din unika Astrokarta. Jag har min Sol i Jungfrun, min Måne är i Vattumannen och mitt Uppstigande tecken är också Jungfrun.

Jag har alltid älskat stjärnhimlen, men det tog tid innan jag förstod att jag kunde studera Astrologi. 2019 gav jag mig själv en Astrologikurs i födelsepresent och sen var jag fast! Nu har jag hittat mitt kall och använder Astrologin som ett redskap för att intuitivt vägleda dig utifrån din unika Astrokarta. Min Jungfru älskar att kunna hjälpa andra, men jag tycker även om att utforska naturen och alternativmedicin.

För mig är Astrologin den där saknade pusselbiten, den som kan få hela våra stressiga liv att falla på plats när vi lär känna vårt syfte och mening med livet på djupet. Våra relationer och vår hälsa är det viktigast vi har, och stjärnorna och planeterna hjälper dig att förstå dig själv och andra bättre.

Astrologin visar oss vårt syfte, våra styrkor, utmaningar och hur vi kan hitta vår unika livsbalans. Mitt syfte är att hjälpa dig att hitta din inre kraft, klarhet och riktning i livet genom Astrologi. Min vision är att göra Astrologin praktisk, tydlig och användbar i vardagen. Jag är här för att hjälpa dig se dig själv på ett nytt sätt och komma vidare på din resa genom livet. Hos Minervas erbjuder jag Astrologisk vägledning och Astrologisk relationsvägledning som ger dig en djupare insikt i dig själv och enkla redskap för hur du kan leva ditt bästa liv.  

Boka Malin här

Hör en intervju med Malin här

 

JULIAN  - Self-Love, Relationship & Embodiment Coach

My name is Julian and in the last six years I have experienced several romantic relationships with partners who I thought were the One and who pointed out a lot within me that I hadn’t learned to love about myself yet.

Most of the time I felt this huge fear of losing the other person, I felt stressed and unclear about myself so I found myself people-pleasing and doing everything for the other person to make sure she  stayed. I felt powerless, silently angry and at times really hopeless about what to do.
All I wanted was to have true intimacy, to have closeness, peace, love, and security.

These relationships taught me that I am the One I was looking for and who I really wanted all the time and so I started to study relationship dynamics, how our nervous systems works in order to regulate it, how to release trauma from the body so that I can be present with who I am and what I am feeling in this exact moment.

I love helping you to find your way back home into the heart, into your own power and worthiness so that you can live the life that is truly in alignment for you.   

I am deeply passionate about holding a space for you in which you can learn to be that Love for everything within you that is longing to be loved. I show you a way out of the stress, uncertainty and tension in your body and into presence, relaxation, connectedness and clarity so that you can allow all your dreams to show up in your life.

I look forward to guiding you and to be with you along your way.

With love

Julian
 
 
  

KAROLINA - Intuitiv relationscoach, energy worker, healer, trauma release terapeut, shamanistisk ceremonihållare och grundare av MinervasKarolina är relationscoach, livscoach, energy worker, medium, healer, själsfrände/tvillingsjälsvägledare, HSP/empat coach, parterapeut, mindfulnessinstruktör, shamanistisk ceremonihållare och grundare till Minervas.
Med ett stort och brinnande intresse för människor och relationer har hon sedan 2004 passionerat guidat och väglett människor in till deras innersta potential. ​Med fokus på den själsliga relationen med sig själv har Karolina hjälpt flera tusen människor, både i Sverige men även många andra länder, att bringa klarhet i sina liv och finna inre frid. 
Att förstå sina relationsmönster, livstrauman och bryta dem, landa i själslig balans, finna sin inre diamant, sin lifemission och hitta tillit till sig själva och livet. Både genom privata samtal, parsamtal, kurser, workshops, meditationskurser och föreläsningar.  
Den starka intuitionen och den medfödda förmågan att se bortom de sagda orden, är hennes ständiga följeslagare och en mycket viktig komponent i hennes arbete med människor. Karolinas största gåva är att se människors inre diamant, deras inre potential, livsväg och gåvor samt omgående, inom endast någon minut, se och upptäcka grundkärnan och det livsmönstret/traumat som är orsaken till den eventuella blockeringen som hennes klienter upplever, såsom relationsmönster, barndomssår, familjeband, trauman osv. Att höra vad som sägs bakom orden, bakom det hennes klienter inte själva ser.

Karolinas egna ord:
"Vem är jag, vem är jag inte? Jag är du och du är jag. Jag tror på att vi alla är droppar ur samma hav, att vi alla någonstans hör ihop och är ett. Jag tror på att vår längtan och våra känslor i grund och botten är desamma och det är så vackert. Jag tror på att det är när vi tappar kontakten med denna inre vetskap och gemenskap, när vi tappar kontakten med vårt eget inre, vårt själsliga, andliga jag som smärtan och rädslan i livet uppstår och vi går vilse. Genom att möta min egna absolut största och djupaste rädsla och mörker så fann jag också min efterlängtade inre frihet. Där bodde min kraft, där fann jag mitt värde och där bodde också kreativiteten och min lifemission.För hur vi än gör så går vägen genom oss själva, men tänk också så vackert att vi bär nyckeln själva. Detta har så länge jag kan minnas varit min passion, min drivkraft, min mission - att få hjälpa andra människor dit, att släppa sig själva fria och leva livet fullt ut. Och det är en sådan vacker gåva att varje vecka få möta det i alla vackra möten och människoöden jag får ta del av. Jag älskar att se människor växa, få blomma ut i sin fulla kraft och komma i kontakt med sin längtan. Jag tror på öppna hjärtan, att beröra och låta sig beröras och hoppas att du vill följa med på denna spännande resa!

Varmt välkommen! ​
Med värme och omtanke, Karolina"

BOKA KAROLINA