Så landar du i själslig balans

och inre frid

Varmt välkommen till denna kurs som ger dig verktyg till en starkare och mer närvarande

relation till dig själv, en väg till själsligt lugnt, till ditt hjärta och din egen kärlek och glädje.

 

PROGRAMMET hittar du här

 

JOBBA SOM COACH, MEDIUM, VÄGLEDARE

Har du en dröm om att hjälpa andra människor men fastnar i frågor såsom:
- Hur, på vilket sätt kan jag bidra/hjälpa? Vilken är min unika inrikting, min lifemission, mitt forum? Hur finner jag mina styrkor och vågar tro på dom?

- Hur blir jag fri från mina rädslor att ta första steget? Vågar jag? Kan jag? Vad ska andra människor tro? Vågar jag lita på mina förmågor? Kommer jag klara av det?

- Hur får jag klienter? Hur får jag fart på flödet? Hur ska jag bygga upp min verksamhet? Vart börjar jag? Vad behöver jag tänka på? Hur marknadsför jag mig själv? Hur ska jag våga kasta mig ut rent ekonomiskt?

- Vad behöver jag tänka på inför mina samtal och hur lägger jag upp dom på bästa sätt? Hur får jag flow i samtalen?

Då är denna workshop något för dig!
Dessa frågeställningar berör vi under denna workshop med syfte att klargöra, inspirera och manifestera dina drömmar om att coacha/vägleda/hjälpa andra människor.
Under workshopen får du se din lifemission klarare, se dina styrkor, din livshistoria och möta och släppa taget om dom eventuella rädslor som ligger i vägen för dig samt hjälp med stegen ovan.

MÅLGRUPP:
Detta tillfälle är både för dig som känner dig inspirerad att hjälpa människor, som vill starta igång men ännu inte tagit steget. Men också för dig som redan jobbar med detta men upplever att du inte riktigt får flöde eller är fast i begränsningar/rädslor.

Under denna heldag kommer jag även att berätta min historia, hur jag byggde upp Minervas och utmaningar och lärdomar jag stött på under mina snart 16 år som relations- och livscoach och medial vägledare.
DIN INVESTERING - 4.500 kr (företag 4.500 kr exkl. moms) 
Anmälan och betalning är bindande.

7 DECEMBER 2019 - STOCKHOLM - FULLBOKAD

18 JANUARI 2020 - STOCKHOLM - FULLBOKAD

16 FEBRUARI 2020 - STOCKHOLM - NÅGRA PLATSER KVAR  (Early bird pris vid anmälan innan 12/1 - 4.000 kr (ord.pris 4.500 kr)
Anmälan till karolina@karolinaosterman.se

Ord från tidigare deltagare:

"Minerva❤️

Jag har under större delen av mitt liv känt att det är något mer jag ska göra här på jorden. Något utöver det vanliga och något som får min själ att stråla sin fulla potential. Regelbundet har jag blivit påmind av mitt inre att det finns ett liv för mig där ute, där jag känner en stor frihet samt där jag får jobba med min passion att kunna hjälpa andra människor.

I och med denna känsla har jag hunnit utbilda mig till yogalärare, gått på diverse föreläsningar, sökt inspiration på nätet och i böcker. Jag skulle mer eller mindre säga att jag har vridit och vänt på varenda sten i jakten på att reda ut vad det är jag ska göra. I vissa stunder har jag hamnat i stort tvivel och lyssnat på andra människor, som fått mig att känna att jag dagdrömmer och att denna känsla jag har om något mer, kommer att gå över. Att jag bara får nöja mig med det jag har. Idag är jag tacksam att min själ har en högre röst. 
När minervas kurs dök upp bokade jag en plats hos henne utan att blinka. Jag har inte ångrat det en sekund.

Under dagen tillsammans med Minerva och andra likasinnade fantastiska själar, så började jag se klarare än jag tidigare hade gjort. Själen hade gett mig små ljusglimtar vid vissa tillfällen innan, men nu såg jag hela ljuset framför mig. Allt detta tack vare Minervas magiska vägledning. Jag kunde tydligt se att alla vägar jag valt i livet hade tagit mig dit jag är idag. Helt i sin ordning och precis som det var menat.

Tack vare dagen med henne har jag nu en tydlig väg att vandra vidare på. Jag kan beskriva det med samma känsla som att hon torkade bort dammet på mina linser, vilket öppnade upp så att allt blev så mycket klarare och tydligare för mig.

Så till alla er där ute som känner att din själ ropar inifrån, men som har svårt att se vad nästa steg är, som tvivlar på sig själv eller som har fastnat i andra människors tankar om hur man ska leva sitt liv, så kan jag varmt rekommendera Minerva❤️ Dagen med henne kommer jag sent att glömma, då jag vet att detta är början på en stor resa för mig❤️"
- Fanny K

FLER DATUM FÖR 2020 OCH FLER AV TIDIGARE DELTAGARES UPPLEVELSE FINNER DU HÄR

 

 

 

OM Minervas

MIN RESA

Vem är jag, vem är jag inte? Jag är du och du är jag. Jag tror på att vi alla är droppar ur samma hav, att vi alla någonstans hör ihop och är ett. Jag tror att vår längtan och våra känslor i grund och botten är desamma. Men givetvis är vi alla på ett eller annat sätt unika och vi bär alla olika historier. Här kommer en del av min.

I hela mitt liv har jag varit en sökare med ett stort tomrum inom mig som väntat på att bli fyllt. Jag har alltid vetat att det finns något så mycket större än det vi upplever här på jorden men inte vetat hur jag ska komma dit. Jag har alltid burit så mycket kärlek inom mig och har velat funnit vägar för att få uttrycka den och sprida den, inspirera och entusiasmera. Men det kändes länge som att den här världen inte varit mottaglig för det förrän nu vilket gjorde mig frusterad, gjorde att jag kände mig ensam och oförstådd, som om jag inte passade in här på denna jorden. Läs mer här


TJÄNSTER

Under de många åren som jag har fokuserat på och arbetat med relations- och livsfrågor har många delar velat få finnas med och det holistiska tänket blivit allt bredare. Det finns ingen universallösning utan varje person är unik med sin egen livshistoria att ta hänsyn till och utifrån detta grundar sig mitt arbete.

Vid varje klientmöte använder jag mig av min inkännande och inlyssnande förmåga för att tona/känna in exakt vart den personen befinner sig och vad som är kärnan till det som personen i fråga just nu befinner sig i. 
Jag är tacksam att ha gåvan att se varje människas innersta potential - dess inre diamant.

Mitt arbetssätt handlar om.... Läs mer här

 

Relationer

Relationer engagerar, det är nog något som vi alla kan hålla med om och vi har med relationer att göra varje dag i olika konstellationer. Lika härligt som det kan vara, lika jobbigt kan det också upplevas då vi i mötet med en annan människa också får spegla oss i varandra.

Ibland behöver vi hjälpa att förstå och hjälp att veta hur vi ska förhålla oss till det vi upplever. Och det kan gälla både vad som händer med relationen men också med oss själva.
Jag har därför samlat alla mina texter som rör just relationer och kärlek, både den till vår omgivning men också till oss sjäva, dom är samlade här på ett och samma ställe så du kan läsa och se vad som passar just dig att läsa utifrån vart du befinner dig just nu.
Läs mer här

 

själsliga relationer

Ibland möter vi plötsligt någon som skakar om hela vår värld, någon som i ett ögonblick får oss att känna oss hemma och som det känns som om vi träffat tidigare, även om vi vet att det är första gången (i alla fall här och nu)
Det vi upplever då är ett själsligt möte, en person med vilken vi har en själslig igenkänning och som berör oss på ett helt annat plan än tidigare relationer har gjort. Ett djupare möte än bara det synliga, fysiska som vi är vana vid. Kanske är inte ens personen någon som vi i vanliga fall skulle fastna för men det är något annat som drar oss dit, en känsla, en energi vi inte kan förklara i ord. 
Det vi har mött är en själsfrände eller tvillingsjäl.

Här kan du läsa allt om själsliga relationer, om själsfränder och tvillingsjälar, men även karmiska relationer och hur vi kan urskilja vad som är vad. Det ger också en djupare information om vad som sker i sådana möten och hur vi kan förhålla oss till dom.
Välkommen och läs mer här!

 

blogg  >>

 

boka - här hittar du lediga samtalstider 

 

minervas systersida hittar du här >>